Софийски ученически съвет

"Осмели се да действаш"

Новини

Софийски ученически съвет

“Миналото, настоящето и бъдещето на СУС”

“Миналото, настоящето и бъдещето на СУС”

На 13-ти май в Новия корпус на УНСС се проведе събитието, което събра част от създателите, настоящите и бъдещите членове на Софийски ученически съвет.

Пред пълна аудитория “Алумни клуба” на СУС разказа как преди близо 10 години е бил създаден съветът. Негови представители бяха Райчо Райчев, Иван Бороджиев, Вероника Кръстева, Кирил Иванов и Мирослав Цеков. Интересни истории бяха споделени относно промените, проблемите и десетките инициативи, с които са се занимавали. Ползотворна дискусия се получи, при която беше отговорено на множество въпроси от публиката.

Последва разговор между настоящите членове на Управителния съвет на СУС. Подробно бяха дискутирани организираните наскоро “С мисъл за бъдещето” и събитието по дебати, съвместно с Асоциация по дебати България.

След кратка почивка всички участници в “Миналото, настоящето и бъдещето на СУС” се включиха в опознавателните игри. Забавление, запознанства и обсъждане на идеи изпълниха следващите часове.

5 екипа работиха над свои идеи, които Софийския ученически съвет да реализира. Всички те бяха представени и чрез гласуване беше избран победител.

Благодарим на всички, които взеха участие в събитието. Сърдечно благодарим на гостите ни и целия екип на СУС за отделеното време и усилия!

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Популярни публикации:

Софийски ученически съвет

© 2024 Софийски ученически съвет | Sofia Student Council

Поддръжка и обработка от екипа на Софийски Ученически Съвет.

 

При техническа неизправност: sofiastudentcouncil@gmail.com